產業

Camfil Group 是全球規模最大且最專業的空氣過濾產品設計商及製造商,在世界各地設有 24 所製造廠和四個地區研發中心。 本公司是空氣過濾解決方案的專家,在世界各地都有進行相關的研究、設計、製造和市場銷售。

Camfil 為客戶提供最高品質的空氣過濾產品,本公司的產品不但耐用,且具有最低的操作維修成本,以及最高的能源效率。

Power systems

- Protecting gas turbines

APC

- Industrial Dust Collectors and Fume Collectors

商業大樓 賣場 辦公大樓

All human beings basically perform better with clean air and a healthy indoor climate.

Read more

學校與大學

University campuses house many different types of buildings with varying air quality requirements...

Read more

博物館 美術館

Molecular filtration provides a cost-effective method of controlling harmful pollutants to ensure...

Read more
連絡

聯絡我們

聯絡詳情
KEEP UPDATED!

訂閱康法電子報